Geurpotje Eucalyptus

 19,95

Verpakkingsgewicht

0.11 kg

Inhoud

Meer dan 20 ml

Verpakking hoogte

120 mm

Verpakking lengte

100 mm

Verpakking breedte

120 mm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Bestanddeel

Eucalyptus

Inhoud per dispenser

112 g

Signaalwoord

Niet van toepassing

Taal handleiding

Nederlands

Type etherische olie

Etherische olie

Voorzorgsmaatregelen

Verwijder de garantieseal en laat het geurpotje 60 minuten rusten. Draai de deksel eraf voor gebruik en bewaar de deksel. Houdt het sponsje soepel, dit doe je door het geurpotje minimaal 1 x per maand gesloten op de kop te zetten.

Waarschuwingen

LET OP, VLOEIBAAR!Vermijdt contact van de geurolie met een gelakte ondergrond.Niet innemen of verwarmen.

EAN

7445932939920

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Etherische olien

Merk

Aromajar

Last updated on april 1, 2024 12:27 am
SKU: 9200000112361858 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Geurpotje Eucalyptus; doeltreffendheid in de bronchiën

Spaanse geurpotjes

Dit èchte Spaanse geurpotje heeft als basis een 100% natuurzuivere, etherische geurolie èn een sponsje dat in het glazen potje zit. Je hoeft alleen het geurpotje open te zetten en het sponsje zorgt voor de geur verspreiding. Er worden geen chemicaliën en alcohol toegevoegd waardoor je er, zelfs als het constant open staat, 9-12 maanden plezier van hebt.

Aromatherapie

Eucalyptus heeft de eigenschap heeft om slijm af te breken en een verstopte neus te verhelpen. Waarbij ook rokers baat hebben. Zijn doeltreffendheid in de bronchiën -de ademhaling en luchtwegen- is deze plant zeer geschikt voor veel farmaceutische producten. Denk daarbij aan de welbekende Vaporub of Dampo, dat smeer je op de borst bij stevige verkoudheid. Natuurlijk zijn ook de ‘hete’ snoepjes bij beginnende keelpijn zeer bekend.

De heilzame werking van stevig inademen is bij iedereen bekend en vaak is dit de allereerste ervaring die wordt opgedaan met aromatherapie.Eucalyptus gebruik je ook bij de behandeling van problemen aan de (geïrriteerde) luchtwegen gepaard met koorts. Denkt hier bij aan malaria, tyfus, cholera, etc. maar het is bekend dat mensen met suikerziekte baat hebben bij het gebruik van eucalyptus. Vooral voor de ademhaling en luchtwegen, wordt deze plant in farmaceutische producten gebruikt eveneens voor haar anti-inflammatoire en anti-infectueuze werking.

Weetje:
Eucalyptus is het meest gebruikte geur in sauna’s en badhuizen omdat de combinatie –warmte en eucalyptus- zeer geschikt is tegen hoest en verkoudheden en helpt de bezoekers uitstekend bij luchtwegkwaaltjes zoals bronchitis en hooikoorts.

Verwacht geen geurexplosie

In het geurpotje zit geen alcohol waardoor er geen wolk van geur word gevormd waar je doorheen loopt als je een ruimte inkomt. Je ervaart daardoor de geur niet constant; dat wordt door velen eveneens als vervelend ervaren. Je ontvangt bij vlagen je een verrassend vleugje geur en op datzelfde moment werkt de aromatherapie.

Levering

  • Geurpotje Eucalyptus – voorzien van een garantie seal
  • Afsluitdeksel – goed bewaren om het geurpotje regelmatig op de kop te zetten
  • Etherische olie – 100% natuurlijke geurolie á 112 gram
  • Houten diffuser- zorgt voor de verspreiding van de aroma
  • Gebruiksaanwijzing – op de onderzijde van het potje
Geurpotje Eucalyptus
Geurpotje Eucalyptus

 19,95

Gezond-winkel.nl
Logo