Excilor Behandeling Schimmelnagels Pen

 32,99

Type gezondheidsproduct

Medisch hulpmiddel

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Allergeneninformatie

/

CE markering

Zichtbaar

Contra indicaties niet gebruiken bij

Er zijn geen klinische gegevens beschikbaar voor gebruik bij kinderen, tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Diabetici met voetproblemen wordt geadviseerd om de huisarts te bezoeken wanneer men begint met het gebruik van Excilor®.

Dosering

1x/dag

Fabrikant Adres

vemedia

Fabrikant Naam

vemedia

Gebruik tijdens borstvoeding

Nee, in overleg met arts

Gebruik tijdens zwangerschap

Nee, in overleg met arts

Gebruiksaanwijzing

• Reinig de nagel en verwijder eventuele nagellak volledig voordat u Excilor gebruikt. • Gebruik de applicator om de hele nagel en de onderkant van de nagelrand met het product te behandelen. Breng Excilor royaal aan. Laat even drogen (1 à 2 minuten) voor u sokken of schoenen aantrekt. Op deze manier kan het product goed inwerken op de nagel. Een tintelend gevoel onder de nagel na het aanbrengen is normaal en bewijst dat het product volledig in de nagel is gedrongen. • Breng het product 2 keer per dag lokaal aan ('s morgens en 's avonds). Voor een goed resultaat is een behandeling van minimum 3 maanden noodzakelijk. Het is aan te raden om de behandeling verder te zetten tot volledig herstel van de nagel. • Niet te hard op de pen drukken bij het aanbrengen. Na elk gebruik, de pen zorgvuldig sluiten om verdamping te voorkomen. Bewaren bij kamertemperatuur en beschermen tegen zonlicht en warmte. Buiten bereik van kinderen en dieren bewaren. Lege verpakkingen niet verbranden.Uitwendig gebruik. Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor één van de bestanddelen. Alle contact met ogen en slijmvliezen vermijden. Bij contact met ogen of slijmvliezen, overvloedig spoelen met water. Niet gebruiken na de vervaldatum.

Homeopatisch

Nee

Indicaties Werkt tegen

schimmelnagel

Maximale dosering

1x/dag

Medisch hulpmiddel

Ja

Minimum leeftijd

18

Taal handleiding

Nederlands

Type self care medicine

Niet van toepassing

Type voetbehandeling

Kalknagelbehandeling

Werkzame stoffen

Ethyllactaat, aqua (water) (7%), azijnzuur, penetratieverbeteraar, filmvormend agens, glycerol, polysorbaat 80, cetyl acetaat, geacetyleerde lanoline alcoholen, biotine en conserveermiddel (bevat geen parabenen)

EAN

8711744051921

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Voeten & Benen Kalknagelbehandeling

Merk

Excilor

Geschikt voor borstvoeding

Nee, in overleg met arts

Geschikt voor zwangerschap

Nee, in overleg met arts

Last updated on juli 21, 2024 1:16 am
SKU: 9300000144427728 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Excilor, behandeling van schimmelnagels, behandelt doeltreffend schimmelnagels.

Excilor® controleert de micro-omgeving van de nagel door het nagelbed te verzuren. Dankzij de unieke TransActive™ Penetratie Technologie, kan Excilor® de nagel penetreren. De nagel wordt van binnenuit behandeld.

Het kan enkele maanden duren alvorens de aangetaste nagel er weer volledig gezond uitziet. Een teennagel groeit slechts +/- 1,5mm per maand. Excilor® verlaagt snel de pH van de nagel wat de omgeving ongunstig maakt voor de ontwikkeling van schimmels.

De beschadigde nagel moet echter de tijd hebben om uit te groeien. De doeltreffendheid van Excilor® werd bewezen tijdens klinische studies.

Het is niet nodig om te vijlen.

Resultaten zijn zichtbaar van zodra de gezonde nagel terug groeit.

Excilor Behandeling Schimmelnagels Pen
Excilor Behandeling Schimmelnagels Pen

 32,99

Gezond-winkel.nl
Logo