Elektrische Kruik – Elektrische Warmtekruik – Warmwaterkruik – Oplaadbaar – Nek, Schouder, Rug en Buik

 49,95

Kleur

Grijs

Verpakkingsgewicht

0.20 kg

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing voor Elektrische Warmtekruik Inhoud van de Verpakking: Elektrische Warmtekruik Voedingskabel Gebruiksaanwijzing Voor Gebruik: Inspectie: Controleer de kruik en de kabel op eventuele beschadigingen voordat u deze gebruikt. Instructies lezen: Lees alle instructies en veiligheidsrichtlijnen in deze handleiding zorgvuldig door. Gebruiksinstructies: Aansluiten: Sluit de elektrische warmtekruik aan op een stroombron met behulp van de meegeleverde voedingskabel. Opwarmen: Schakel de kruik in. De opwarmtijd bedraagt doorgaans ongeveer 7 minuten. Wacht tot de kruik volledig is opgewarmd. Veiligheid tijdens gebruik: Gebruik de warmtekruik niet direct op de blote huid om brandwonden te voorkomen. Plaats de kruik bijvoorbeeld over een dunne deken of handdoek. Toepassing: Plaats de warmtekruik op het gewenste lichaamsdeel, zoals de buik, rug of gewrichten, voor verlichting van pijn of ongemak. Niet voor langdurig direct contact: Laat de warmtekruik niet langer dan aanbevolen op één plek liggen om oververhitting van de huid te voorkomen. Veiligheidsvoorschriften: Niet inslapen: Gebruik de warmtekruik niet in bed of terwijl u slaapt. Watercontact vermijden: Zorg ervoor dat de kruik niet in contact komt met water. Toezicht: Laat kinderen en huisdieren niet zonder toezicht met de warmtekruik. Geen vouwen: Vouw de warmtekruik niet en leg er geen zware voorwerpen op. Opslag: Laat de kruik afkoelen voordat u deze opbergt. Bewaar de kruik op een droge en koele plaats. Reiniging en Onderhoud: Afkoelen: Zorg dat de warmtekruik volledig is afgekoeld voordat u deze schoonmaakt. Oppervlaktereiniging: Veeg de buitenkant van de kruik voorzichtig af met een droge of licht vochtige doek. Gebruik geen schoonmaakmiddelen. Probleemoplossing: Als de kruik niet opwarmt, controleer dan of de stekker correct is aangesloten en of er geen schade is aan de kabel. Bij ongebruikelijke geuren of rook, schakel de kruik onmiddellijk uit en ontkoppel deze van de stroombron. Contactinformatie: Voor verdere vragen of bij defecten, neem contact op met de klantenservice van de fabrikant of uw verkooppunt.

Materiaal

Fleece

Product breedte

15 cm

Product hoogte

15 cm

Verpakking hoogte

200 mm

Verpakking lengte

200 mm

Verpakking breedte

200 mm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

CE markering

Niet van toepassing

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Type kruik

Elektrische kruik

EWaste

Nee

EAN

9503932514535

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Warmteproducten Kruiken

Merk

Merkloos, Sans marque

Last updated on maart 25, 2024 3:21 pm
SKU: 9300000171011844 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Aantal items

1

Aantal exemplaren

1.0 stuk

Speciale kenmerken

Oplaadbaar, hitte

Kleur

grijs

Itemvolume

1 Kubieke centimeters

Afmetingen van item (L x B x H)

30 x 19 x 1 centimeter

Stijl

modern

Minder bekijken

Over dit item

  • Hoogwaardig, niet-giftig grafeen warmt snel op en biedt een constante temperatuur. Het is veilig te gebruiken en er komt geen stroom uit. De warmwaterkruik is licht en kan probleemloos overal mee naartoe worden genomen.

  • De zachte flanellen bekleding zorgt voor een aangenaam gevoel en is vuilafstotend en wasbaar. Door het speciale ontwerp zonder pluizen, water en stroomscheiding kan de overtrek naar wens worden gewassen.

  • De warmwaterkruik werkt via USB en beschikt over drie instelbare warmtetemperaturen. Hij warmt direct op na het inschakelen en bereikt binnen een minuut een snelle temperatuur van 50 °C. Daardoor kan hij onderweg altijd en overal worden gebruikt. Het explosiebestendige ontwerp garandeert je veiligheid. Let op: de producten moeten met een powerbank, computer of andere voedingsapparaten worden gebruikt.

  • Onze warmwaterkruik kan worden gebruikt bij pijn, letsel en sportblessures zoals kniepijn, enkelblessures, nekpijn, schouderklachten, rugpijn, menstruatieklachten, spierpijn en spanningen.

  • Deze warmwaterkruik is een geweldig cadeau voor je vrouw, vriendin, ouders en collega’s tijdens de wintervakantie of voor kerst- en verjaardagsfeesten. Het houdt ze warm en helpt je pijn te verlichten. Je zult van dit perfecte cadeau houden.

Elektrische Kruik – Elektrische Warmtekruik – Warmwaterkruik – Oplaadbaar – Nek, Schouder, Rug en Buik
Elektrische Kruik – Elektrische Warmtekruik – Warmwaterkruik – Oplaadbaar – Nek, Schouder, Rug en Buik

 49,95

Gezond-winkel.nl
Logo