Durance-Etherische olie-katoen- cotton flower

 16,95

Verpakkingsgewicht

0.10 kg

Inhoud

Meer dan 20 ml

Verpakking hoogte

36 cm

Verpakking lengte

22 cm

Verpakking breedte

12 cm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Bestanddeel

Jasmijn, Vanille

Inhoud per dispenser

30 ml

Signaalwoord

Waarschuwing

Taal handleiding

Engels, Frans

Type etherische olie

Etherische olie

Voorzorgsmaatregelen

n.v.t.

Waarschuwingen

Alleen voor uitwendig gebruik. Niet bij open vuur gebruiken – bevat alcohol.

EAN

3287570390480

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Etherische olien

Merk

Durance Provence France

Last updated on maart 25, 2024 2:24 pm
SKU: 9300000154123124 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Een ultra geconcentreerd parfum voor gebruik met een waxine lichtje of elektrische diffuser. Een paar druppels verdund in een beetje water zijn voldoende om een ​​atmosfeer te creëren met verfijnde en elegante tonen. Aanwijzingen voor gebruik: Verdun een paar druppels met wat water in het bovenste te verwarmen deel of in de elektrische diffuser van Durance.

Deze geur voor thuis, met gastronomische en sensuele tonen, creëert meteen een warme en smakelijke sfeer in uw huis. Praktisch en effectief, het parfumeert intens elke kamer in uw huis.

Cotton Flower alle zachtheid van katoen, onthuld door een geur met muskus achtige tonen, vol tederheid voor een cocooning-sfeer. De neus vertelt het parfum: als de tederheid een parfum had …! Kamer: Slaapkamer, badkamer, woonkamer, kantoor.

Seizoen: Het hele jaar

Ambiance: Elegant en verfrissend.

De kunst van het leven, is het koesteren van het moment.
Ieder moment van het leven is kostbaar. Een knetterend vuur van hout, enkele mooie rozenknoppen geplukt bij het ochtendgloren, een wandeling op blote voeten door het verse gras. Dit is het gevoel dat Durance wil overbrengen met haar producten.

Geniet van exclusieve parfums uit Grasse, de hoofdstad van de parfum industrie. Alle ingrediënten zijn gekweekt volgens biologische landbouwprincipes om een unieke parfumbeleving te creëren. Het bijzondere aan alle parfums uit deze collectie is dat zij 100% CMR-vrij zijn. Dit betekent dat deze lichaamsparfums geen schadelijke stoffen zoals carcinogeen, mutageen or reproductie toxische stoffen bevatten. Deze stoffen kunnen zeer schadelijk zijn voor uw gezondheid. Onze Parfums zijn 100% CMR-VRIJ.

Producten worden niet getest op dieren.

Durance-Etherische olie-katoen- cotton flower
Durance-Etherische olie-katoen- cotton flower

 16,95

Gezond-winkel.nl
Logo