DuoLife® Collageen

 48,00

Ingrediënten

Mangopuree, collageen uit zeevishuiden, glucosaminesulfaat uit schaaldieren, gestandaardiseerd acerola extract (inclusief vitamine C), chondroïtinesulfaat uit haaien, brandnetelextract (250 mg, 50 ml), bamboescheutenextract, gestandaardiseerd op het silicagehalte, heermoesextract, gestandaardiseerd op het silicagehalte (150 mg/50 ml), hyaluronzuur. Het bevat geen conserveermiddelen of genetisch gemodificeerde producten.

Allergeneninformatie

controleer de compositie

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Opgelet! Raadpleeg uw arts voordat u het supplement gebruikt

Bijzondere Bewaarvoorschriften

controleer de compositie

Fabrikant Naam

DuoLife S.A.

Fabrikant Adres

Topolawa 22, 32-082 Wieckowice te Polen

Voedingswaarde

Ingrediënten: 100 ml Vitamine C 404,0 mg (504%*) Silica 300 mg *RI – Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8 400 J/2 000 kcal

Maximale bewaartemperatuur

8 °C

Type supplement

Collageen

Type kruid of plant

Acerola

Substantie

Vloeistof

Smaak

Mango

Levensfase

Volwassenen, Senioren 65+, Overgang

Geslacht

Unisex

Veganistisch

Nee

Lichaamseigen stof

Nee

Land van oorsprong

Polen

Taal handleiding

Engels, Nederlands, Duits, Frans, Universeel

Verpakkingsinhoud

Ingrediënten: Mangopuree, collageen uit zeevishuiden, glucosaminesulfaat uit schaaldieren, gestandaardiseerd acerola extract (inclusief vitamine C), chondroïtinesulfaat uit haaien, brandnetelextract (250 mg, 50 ml), bamboescheutenextract, gestandaardiseerd op het silicagehalte, heermoesextract, gestandaardiseerd op het silicagehalte (150 mg/50 ml), hyaluronzuur. Het bevat geen conserveermiddelen of genetisch gemodificeerde producten.

Inhoud

750 ml

Verpakking breedte

30 mm

Verpakking hoogte

320 mm

Verpakking lengte

30 mm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

THC gehalte

0 %

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Verpakkingsgewicht

1.25 kg

EAN

5906874160114

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Collageen

Merk

DuoLife

Geschikt voor levensfase

Volwassenen, Senioren 65+, Overgang

Last updated on maart 23, 2024 5:51 pm
SKU: 9200000095488966 Categorie:
Uw recensie toevoegen

DuoLife Collageen

Jouw 100% natuurlijke schoonheidsproduct voor dagelijks gebruik.

Dit artikel bestaat uit 1 fles (0,75 L)

De Cologne List® (Cologne List®) – onze vrijwillige inzet voor schone sport
Het product DuoLife Collagen bevindt zich op de Cologne List® (Cologne List®), d.w.z. de lijst van producten met een minimaal dopingrisico.
De Cologne List® is een dopingpreventie-initiatief onder de leiding van het Olympisch Centrum van Noordrijn-Westfalen, dat zich inzet voor het vervullen van zijn zorgplicht voor topsporters die het ondersteunt. De Cologne List® (Cologne List®) bevat voedingssupplementen op die zijn getest op de aanwezigheid van geselecteerde anabole steroïden en stimulerende middelen door een onafhankelijk wetenschappelijk laboratorium, dat een van de toonaangevende laboratoria ter wereld is op het gebied van analytisch onderzoek op het gebied van stoffen verboden in voedingssupplementen.
Voedingssupplementen die zijn opgenomen in de Cologne List® (Cologne List®) vallen onder een aantal onderzoeken, waaronde door het Instituut voor Biochemie van de Duitse Sportuniversiteit in Keulen. Het doel van die onderzoeken is om voedingssupplementen te controleren om te checken of ze vanuit het doping oogpunt relevante stoffen bevatten, zoals anabole steroïden en stimulerende middelen, die niet op de verpakking van de geanalyseerde producten zijn vermeld.

DuoLife’s vloeibare Collageen is verrijkt met antioxidanten en zorgt ervoor dat onze huid zijn stevigheid en soepelheid behoudt. Collageen beschermt de huid tegen vervroegd ouder worden en houdt het haar en de nagels gezond. Natuurlijk collageen zorgt ervoor dat het gewrichtskraakbeen en de botten optimaal functioneren. Benieuwd hoe? Lees dan verder en probeer het zelf!

DuoLife Collageen bevat geen conserveermiddelen of genetisch gemodificeerde producten.

DuoLife Collageen bestaat uit:

Mango is een bron van vitamines die een positieve invloed hebben op de conditie van de huid. In de plant komt er een glycoside voor, genaamd magniferine, die een anti-oxiderende werking heeft. Vanwege de buitengewoon sterke anti-oxiderende werking en het vermogen om de negatieve invloed van uv-straling op de huid te nivelleren, wordt het wereldwijd gebruikt in cosmetica.

Zeecollageen heeft een structuur die vergelijkbaar is met menselijk collageen. De belangrijkste functie van collageen in het lichaam is de opbouw van kraakbeen en het verbeteren van de conditie van onze gewrichten. Daarnaast speelt het een belangrijke rol bij de genezing van wonden en de regeneratie van weefsel. De aanwezigheid van collageen maakt onze huid soepel en glad.

Glucosamine sulfaat van schaaldieren is een verbinding die de werking van het gewrichtsstelsel ondersteunt. Het maakt deel uit van het gewrichtskraakbeen en de vloeistof in de gewrichtskapsels, verhoogt de bestendigheid tegen overbelasting en stimuleert de synthese van kraakbeen.

Glucosamine chondroïtine maakt de regeneratie van de gewrichtsoppervlakken mogelijk. Het werkt als een magneet voor water en voedingselementen die bij het gewrichtskraakbeen worden afgeleverd. Bovendien vergemakkelijkt het de opname van kalk in de botten, wat invloed heeft op de stevigheid van gewrichten en botten.

Acerola is een rijke bron van vitamine C, die de synthese van collageen ondersteunt. Het helpt de huid gladder en stralend maken, ondersteunt de werking van het afweersysteem en de genezing van wonden.

Heermoes is een waardevolle bron van flavonoïden, kalium en silicium, dat doeltreffend vergrijzing van het haar remt en broze nagels en haar versterkt. Bovendien verbetert ze de elasticiteit van het bindweefsel en de botten.

Brandnetel is een bron van silicium, dat de stofwisseling en de conditie van haar en nagels beïnvloedt. De silicium verbindingen in brandnetel handhaven de elasticiteit en stevigheid van de opperhuid, het bindweefsel, de botten en de slijmvliezen. Silicium is nodig voor de synthese van collageen, stimuleert de structurele stabiliteit en de mogelijkheid tot regeneratie van de weefsels.

Bamboescheuten zijn een natuurlijke bron van silicium, dat de collageen- en elastinevezels hun stevigheid en elasticiteit teruggeeft en beschadiging van het bot- en kraakbeenweefsel voorkomt. De concentratie silicium in bamboe is bijzonder hoog en bedraagt meer dan 75%. De aanwezige vetzuren vormen een natuurlijk oplosmiddel voor provitamine A en vitamine E, sterke antioxidanten die in de verschillende lagen van de huid werken, de huid voelbaar gehydrateerd, glad en jong maken en de haren en nagels gezond en stevig.

Hyaluronzuur ondersteunt de werking van de gewrichten door de gewrichtsvloeistof de juiste veerkracht en viscositeit te geven. Het beïnvloedt de conditie van de huid door de cellen te versterken en de regeneratie van de weefsels te ondersteunen. Door het lichaam van binnenuit te voorzien van water verbetert hyaluronzuur de hydratatie van de diepe huidlagen. Daarnaast wordt ook het verouderingsproces vertraagt en wordt de juiste bevochtiging en elasticiteit ondersteund.

Wetenschappelijke opinie over DuoLife Collageen:

“Om een jong uiterlijk en een optimale gezondheid en lichamelijke conditie te behouden, moeten we goed begrijpen hoe belangrijk de hydratatie en elasticiteit van zowel de inwendige organen als de huid, het haar en de nagels zijn. Met het ouder worden worden de weefsels steeds brozer, onder andere door het verlies van collageen. Het natuurlijke DuoLife Collagen, dat onder andere is verrijkt met antioxidanten, silicium en hyaluronzuur, is een perfecte oplossing voor de meeste lichamelijke problemen die optreden bij het ouder worden, en voor de ongewenste tekenen hiervan.”

Doctor Piotr Kardasz | Voorzitter van de Wetenschappelijke Raad

DuoLife® Collageen
DuoLife® Collageen

 48,00

Gezond-winkel.nl
Logo