DR-HO’S Triple Action Belt

 129,95

Type massage

Compressie massage

Geschikt voor lichaamsdeel

Rug

Timer

Ja

Hoogte instelbaar

Nee

Snoerlengte

0.5 m

Afstandsbediening

Ja

Verpakkingsinhoud

DR-HO’S Triple Action Back Belt 2 reguliere body pads 2 grote body pads 2 Circulation Promoter voettherapie pads Opbergtasje Gebruiksaanwijzing

Merk

DR HO's

Verpakkingsgewicht

0.50 kg

Taal handleiding

Geen taal

Aantal meegeleverde accusbatterijen

2

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Fabrieksgarantie termijn

1 jaar

Kleur

Zwart

MPN Manufacturer Part Number

001

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Reparatie type

Carry-in

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Type massage apparaat

Massage-mat

EAN

0810890002110

Last updated on april 22, 2024 1:37 am
SKU: 9300000025061836 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Wat is de DR-HO’S Triple Action Back Belt?
DR-HO’S’s Triple Action Back Belt is een veelzijdig maar gebruiksvriendelijk zelfhulpapparaat voor iedereen die (chronische) pijn ervaart. Van hoofdpijn tot chronische en acute vastzittende en pijnlijke spieren: dit unieke apparaat biedt snelle en doeltreffende verlichting bij veel klachten.

Het geavanceerde microchipprogramma simuleert intensieve pijnbestrijding en bewegingsoefeningen voor de spieren bij hoofdpijn, nekpijn, gespannen schouders en andere veel voorkomende vormen van spierpijn en vastzittende spieren.

Waar wordt de Triple Action Back Belt voor gebruikt?
De stimulatie die door de Triple Action Back Belt wordt geproduceerd, vermindert de spierspanning, verbetert de bloedsomloop en blokkeert de pijnsignalen om de hersenen te bereiken. De riem biedt ook onderrug- en buikondersteuning om de houding te verbeteren en dagelijkse activiteiten te vergemakkelijken. Verlicht lage rugpijn, ischias, gewrichtspijn, fibromyalgie, spierspanning en sportgerelateerde blessures.

Hoe werkt de Triple Action Back Belt?

TENS & EMS-stimulatie
De Triple Action Back Belt maakt gebruik van ingebouwde continu werkende elektroden om gelijktijdig TENS en EMS-therapie toe te dienen, terwijl TENS-stimulatie voorkomt dat het zenuwstelsel ongemak registreert, EMS verlicht spierspanning en bevordert een betere circulatie naar de delen van de onderrug die dit het meest nodig hebben.

Eigen AMP-technologie
De meeste TENS-machines bieden een enkele stimulatiemodus die in eerste instantie kan werken, maar uiteindelijk zal het lichaam zich aanpassen en pijnsignalen blijven verzenden. De gepatenteerde AMP-technologie (Auto-Modulating Pulse) van DR-HO’S biedt meer dan 300 soorten stimulatie die voorkomen dat uw zenuwen en spieren zich aanpassen aan de behandeling. Het is het belangrijkste verschil tussen DR-HO’S’s TENS-producten en vergelijkbare apparaten op de markt.

Onderrug en kernondersteuning
DR-HO’S’s Triple Action Back Belt biedt pijnpatiënten de ondersteuning die ze nodig hebben om verlichting te vinden en door te kunnen gaan met dagelijkse activiteiten. Het lendensteunkussen biedt aanpasbare lendenondersteuning en een verbeterde houding, terwijl de dubbele steunband zowel zachte als sterke ondersteuning biedt voor dagelijkse activiteiten.

Full Body Pain Relief
DR-HO’S’s Triple Action Back Belt wordt geleverd met extra zelfklevende grote en kleine gelvervangende pads. Met deze pads kunt u DR-HO’S’s combinatie van TENS-, EMS- en AMP-technologie ervaren en in slechts 20 minuten effectieve pijnverlichting voor het hele lichaam ervaren.

DR-HO’S Triple Action Belt
DR-HO’S Triple Action Belt

 129,95

Gezond-winkel.nl
Logo