De Moeder’s Geuren Voel-gel – Aartsengel Rafael (10 ml – buisje)

 39,95

Inhoud

Tot en met 10 ml, 10 tot 15 ml

Verpakking hoogte

52 mm

Verpakking lengte

20 mm

Verpakking breedte

20 mm

Taal handleiding

Nederlands

Type etherische olie

Etherische olie

EAN

8714985102049

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Etherische olien

Merk

De Moeder's Geuren

Last updated on juni 16, 2024 1:49 am
SKU: 9200000021783820 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Aartsengel Rafaël waakt over je 4de Chakra ter hoogte van je hart
Aartsengel Rafaël waakt over je hart. Hij vertegenwoordigt een overheersende zachtheid naar alles en iedereen. Door hem kan je hart de `leraar` van je buik en je wil en je denken worden: je buik wordt zachter, je wil wordt zachter en je denken/visie wordt zachter en daardoor helderder. Je leert je leven vanuit zachtheid en genegenheid te benaderen. Uiteindelijk kan hij je hart openen voor liefde.
Het lijkt een erg goed beschermer te zijn van verzorgende mensen zoals verpleegkundigen, artsen en therapeuten.

Engelen voel-gels kunnen je in contact brengen met de 7 Aartsengelen

Voel-gels zijn gels verrijkt met een aantal specifieke bloemen oliën (absoluuts) en essentiële oliën die afgestemd zijn om contact te voelen met de betreffende Aartsengel. Hou de voel-gel in je handen en je voelt binnen een minuut het contact via de werking die je in je zelf en/of je lichaam voelt. De 7 Aartsengelen corresponderen met de 7 Chakra’s in ons. Elk Chakra is een centrum van specifieke fijnstoffelijke energieën.

Aartsengel Michael – basis Chakra ter hoogte van je stuitje, Aartsengel Gabriel – 2de Chakra: navel en onderbuik, Aartsengel Uriel – 3de Chakra: Solar plexus, Aartsengel Rafael – 4de Chakra: hart, Aartsengel Metatron – 5de Chakra: keel, Aartsengel Ariel – 6de Chakra: derde oog, Aartsengel Zadkiel – 7de Chakra: kruin

Zie voor de specifieke werking bij de omschrijving van de Aartsengel voel-gel.

N.B. Voelgels kunnen niet geretourneerd worden vanwege hygiëne regels. Dezelfde regels die gelden voor voedsel en cosmetica verpakkingen. Zodra zulke verpakkingen open zijn gemaakt kan de inhoud geïnfecteerd zijn en is het niet mogelijk de producten te retourneren. Herverkoop of hergebruik is wettelijk niet toegestaan. En recycling is niet mogelijk.

De Moeder’s Geuren Voel-gel – Aartsengel Rafael (10 ml – buisje)
De Moeder’s Geuren Voel-gel – Aartsengel Rafael (10 ml – buisje)

 39,95

Gezond-winkel.nl
Logo