Creatine Monohydraat 500 gram – Stimuleert spiergroei/spiermassa – Stimuleert spiergroei/ spiermassa bij explosieve krachtinspanningen¹ – Vitalize

 19,95

Ingrediënten

Creatine Monohydraat.

Allergeneninformatie

Bevat geen Gluten, lactose, gist, suiker, soja, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Aantal stuks in verpakking

500 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Zie de gebruiksaanwijzing in of op de verpakking.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Donker en droog bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C). In de oorspronkelijke verpakking bewaren ter bescherming tegen licht en vocht. Niet gebruiken na de op het doosje vermelde uiterste gebruiksdatum.

Fabrikant Naam

Vitalize Products

Fabrikant Adres

Galvaniweg 15, 4207 HL Gorinchem, Nederland

Voedingswaarde

Samenstelling Dagdosering* Creatine Monohydraat 5000 mg * Advies is om 5000 mg per dag te gebruiken.

Maximale bewaartemperatuur

20 °C

Type supplement

Kruiden en planten

Type kruid of plant

Andere kruid of plant

Substantie

Poeder

Smaak

Zonder

Geslacht

Unisex

Veganistisch

Nee

Taal handleiding

Nederlands

Verpakking breedte

75 mm

Verpakking hoogte

55 mm

Verpakking lengte

128 mm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Galvaniweg 15, 4207 HL Gorinchem, Nederland

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

info@vitalize.nl

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Vitalize Products BV

THC gehalte

0 %

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

0183 699 450

EAN

8717344377737

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Kruiden & Planten

Merk

Vitalize

Last updated on juni 11, 2024 12:43 am
SKU: 9300000156730419 Categorie:
Uw recensie toevoegen
 • Helpt de prestaties te verbeteren bij explosieve krachtinspanningen¹
 • Stimuleert spiergroei/ spiermassa bij explosieve krachtinspanningen¹
 • 100% puur, geen verdere toevoegingen
 • Neutrale smaak

Vitalize Creatine Monohydraat is speciaal uitgebalanceerd voor sporters die het maximale uit hun training willen halen. Creatine verhoogt de fysieke prestaties¹ en ondersteunt meer spieropbouw bij explosieve krachtinspanningen¹.

Vitalize Creatine bevat pure creatine monohydraat van hoge kwaliteit en is vrij van kunstmatige toevoegingen.

Creatine is een lichaamseigen stof die een belangrijke energiebron is voor jouw spieren bij explosieve krachtinspanningen. Denk bijvoorbeeld aan sprinten of gewichtheffen.

Om de voorraad in jouw lichaam op peil te houden is ongeveer 1-3 gram creatine per dag nodig. De nieren, lever en alvleesklieren produceren dagelijks ongeveer 1 gram creatine. De rest krijg je binnen uit dierlijke voeding zoals vlees en vis. Of door aanvulling met een creatine voedingssupplement.

Vitalize Creatine Monohydraat is zuiver en van hoge kwaliteit. Het bevat pure creatine monohydraat poeder en is vrij van kunstmatige toevoegingen. Geen kunstmatige kleur-, geur en smaakstoffen; alleen zuivere creatine poeder. Meer heb je niet nodig om je prestaties te ondersteunen.

Door dagelijks Vitalize Creatine Monohydraat te nemen, haal je het meeste uit je (kracht)trainingen. Het is wetenschappelijk bewezen*dat creatine monohydraat niet alleen de fysieke prestaties¹ verhoogt, maar ook de spiergroei bij opeenvolgende reeksen korte hoog intensieve oefeningen stimuleert¹.

Door de opgebouwde creatinefosfaat- voorraad hebben je spieren extra energie, die nodig is tijdens de eerste seconden van krachtinspanningen. Creatine supplementen zijn dan ook populair bij sporten waar explosieve kracht naar voren komt. Denk aan sprinters, bodybuilders, powerlifters en hockeyers en voetballers.

Of je creatine nu voor of na het sporten neemt, maakt niet zoveel uit. Creatine heeft geen onmiddellijk effect. Wel is het belangrijk dat je Vitalize Creatine Monohydraat consequent iedere dag neemt om het maximale uit dit supplement te halen.

Ons advies is om de creatinepoeder bij een koolhydraat- en eiwitrijke maaltijd in te nemen om zo de opname van creatine in de spieren te ondersteunen. Een oplaadfase kan, maar is niet nodig om de positieve effecten van creatine te ervaren.

Naast creatine monohydraat zijn er verschillende andere soorten creatine verkrijgbaar waaronder creatine ethyl-ester, HCL en nitraat. De meerwaarde van deze vaak duurdere soorten is nog onvoldoende aangetoond. Met Vitalize Creatine Monohydraat ben je qua prijs-kwaliteit verhouding goed uit.

Waarom kiezen voor Vitalize Creatine Monohydraat?

 • Verbetert de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoog intensieve oefeningen¹
 • Ondersteunt meer spieropbouw/ spierkracht bij explosieve krachtinspanningen¹
 • Speciaal uitgebalanceerd voor sporters
 • Inzetten bij een verhoogde behoefte bij sport
 • 100% Zuivere creatine monohydraat poeder
 • Gemakkelijke inname door te mengen met water
 • Neutrale smaak
 • Bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen

Vanwege wettelijke regelgeving is het helaas niet mogelijk om
Voor uitgebreid en persoonlijk advies over dit product kunt u de productspecialisten van Vitalize bereiken via de live chat of het gratis telefoonnummer op de website van Vitalize.

Creatine Monohydraat 500 gram – Stimuleert spiergroei/spiermassa – Stimuleert spiergroei/ spiermassa bij explosieve krachtinspanningen¹ – Vitalize
Creatine Monohydraat 500 gram – Stimuleert spiergroei/spiermassa – Stimuleert spiergroei/ spiermassa bij explosieve krachtinspanningen¹ – Vitalize

 19,95

Gezond-winkel.nl
Logo