Cellulite Cups – Cellulite Massage Apparaat – Cupping – Cupping Cups – Premium Kwaliteit – 5-Delig

 39,95

Kleur

Blauw/Transparant

Verpakkingsgewicht

0.62 kg

MPN Manufacturer Part Number

0003

Materiaal

Siliconen, Glas

Verpakking hoogte

81 mm

Verpakking lengte

342 mm

Verpakking breedte

170 mm

Verpakkingsinhoud

5 Cellulite Cups

Aantal artikelen in verpakking

5 stuk(s)

EAN

8719327496398

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Massageaccessoires Cupping cups

Aantal stuks in verpakking

5

Merk

CuppingCare

Last updated on mei 26, 2024 12:09 am
SKU: 9300000042336687 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Deze 5-delige cupping-set is het ideale middel om in te zetten tegen verschillende kwaaltjes aan het gezicht of lichaam. Sinaasappelhuid, onzuiverheden in het gezicht, spierspanningen en verouderde huid zijn allemaal te verminderen door het gebruik van de massagecups. Heb je alles al geprobeerd, maar zie je nog niet het resultaat dat je had gehoopt? Dan kunnen cups jou een uitweg bieden. Door het zuigmechanisme wordt de huid strakker getrokken, vocht verdreven en bloed gezogen naar een beschadigde plek om het herstel te bevorderen. Het bevorderen van de bloedsomloop op een specifieke plek biedt voordelen die op geen enkele andere wijze te bereiken zijn.

Stralende huid

Cellulite en onzuivere huid worden veroorzaakt door een ophoping van afvalstoffen en of vetten. Door de sterke zuigkracht van de verschillende cups wordt de bloedcirculatie bevordert, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarnaast zorgen de cups ervoor dat er meer zuurstofrijk bloed naar specifieke plekken op het lichaam gebracht wordt. Hierdoor krijgt je huid een soepele, egale en gezonde uitstraling. Kort na het zuigen zie je vaak een donkere plek op de huid. Dit is een teken van de hoeveelheid bloed die naar een bepaalde plek is gezogen. Dit is dus een goed teken. Het effect dat de cups hebben op oneffenheden op de huid heeft het ook onderhuids. Bij spierspanningen en krampen worden giftige stoffen uit de diepere lichaamsweefsels getrokken naar het huidoppervlak. Daar kunnen ze makkelijker afgevoerd worden, waardoor het herstel sneller gaat.

Verschillende maten

De cupping-set bestaat uit 5 verschillende groottes van 2, 3, 4, 5 en 6 cm diameter om zo te gebruiken op verschillende delen van het lichaam. De kleinere cups zijn effectief te gebruiken voor onzuiverheden op het gezicht en de grotere maten voor alle andere delen van het lichaam. Met de rubberen bal bepaal je zelf de hoeveelheid zuigkracht en daarmee de hoeveelheid bloedtoevoer.

Glas materiaal

De cups zijn gemaakt van glas. Dit zorgt ervoor dat de zuigkracht langer vasthoudt, omdat de vormvastheid voorkomt dat er lucht vrijkomt. Ook is glas van betere kwaliteit dan plastic cups, waardoor de set langer meegaat. De glazen cups zijn makkelijk te reinigen na elke behandeling.

Voordelen

  • Bevordert de bloedsomloop/afvoer
  • Verschillende maten voor verschillend gebruik
  • Strakke en egale huid
  • Pakt ook onderhuidse kwaaltjes aan
  • Makkelijk in gebruik
  • Duurzaam materiaal
  • Makkelijk schoon te maken
  • Bewezen resultaat
  • Ontspannend

Cellulite Cups – Cellulite Massage Apparaat – Cupping – Cupping Cups – Premium Kwaliteit – 5-Delig
Cellulite Cups – Cellulite Massage Apparaat – Cupping – Cupping Cups – Premium Kwaliteit – 5-Delig

 39,95

Gezond-winkel.nl
Logo