BukkitBow – Douche Kapje – Douche Haarkap voor kinderen – Haarwas Hulp – Blauw

 6,95

Kleur

Blauw

Verpakkingsgewicht

0.03 kg

Verpakking hoogte

30 mm

Verpakking lengte

358 mm

Verpakking breedte

229 mm

EAN

8720297922909

Categorieën

Persoonlijke verzorging Lichaamsverzorging Bad- & Doucheaccessoires Douchecaps

Merk

BukkitBow

Last updated on maart 24, 2024 7:17 am
SKU: 9300000053121153 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Douchekapje voor baby of peuter – blauw

Een baby of peuter in bad of onder de douche wassen, kan soms een hele klus zijn. De baby of peuter vindt het wassen saai, krijgt moeilijk adem en heeft last van prikkende oogjes. Om deze problemen te voorkomen en het haren wassen van uw baby of peuter gemakkelijker te maken, is dit douchekapje van BukkitBow ideaal!

Dit douchekapje is speciaal ontworpen om rond het hoofdje van een baby of peuter te passen. Door de verschillende druksluitingen kan het douchekapje op verschillende groottes gebruikt worden. Dit zorgt ervoor dat het douchekapje kan meegroeien met uw baby of peuter! Verder zorgen deze druksluitingen ervoor dat het douchekapje eenvoudig rond het hoofdje van uw baby of peuter is vast te klikken. Het enige wat u moet doen is de haartjes van uw baby of peuter wassen zoals gewoonlijk. Het water zal tijdens het wassen langs het douchekapje aflopen en uw baby of peuter heeft geen last van prikkende oogjes. Het douchekapje zorgt er ook voor dat uw baby of peuter de oogjes niet meer hoeft te sluiten tijdens het wassen, waardoor het gewoon kan doorgaan met spelen. Verder kan uw baby of peuter gemakkelijk blijven ademhalen.

  • Kleur: licht blauw
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Geen last van prikkende oogjes
  • Verschillende groottes
  • Ultra-zacht en elastisch
  • Herbruikbaar

Uw baby of peuter in bad of onder de douche wassen is met dit douchekapje van BukkitBow zo gefixt! Aarzel niet en bestel het nu.

BukkitBow – Douche Kapje – Douche Haarkap voor kinderen – Haarwas Hulp – Blauw
BukkitBow – Douche Kapje – Douche Haarkap voor kinderen – Haarwas Hulp – Blauw

 6,95

Gezond-winkel.nl
Logo