Breathewell Adem Band Maat 3 – Buteyko, Ademhalingsondersteuning voor Sport, Comfortabel & Verstelbaar

 29,50

Verpakkingsgewicht

220 g

Gebruiksaanwijzing

zie qr code in de verpakking

Verpakking hoogte

25 mm

Verpakking lengte

200 mm

Verpakking breedte

250 mm

Verpakkingsinhoud

Breathewell Ademband: Een hoogwaardige ademband die is ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden tijdens ademhalingsoefeningen en ontspanningstechnieken. De ademband is gemaakt van zacht en ademend materiaal voor een aangename ervaring. Gebruiksaanwijzing: Een gedetailleerde handleiding die stapsgewijze instructies bevat over hoe je de Breathewell ademband correct kunt gebruiken. De handleiding bevat ook informatie over de voordelen van ademhalingsoefeningen en handige tips voor het maximaliseren van de effectiviteit. Opbergzakje: Een handig zakje waarin je de Breathewell ademband kunt opbergen wanneer je deze niet gebruikt. Het zakje is ontworpen om de ademband schoon en beschermd te houden wanneer hij niet in gebruik is, waardoor hij gemakkelijk kan worden meegenomen voor onderweg. Onderhoudsinstructies: Een gids met eenvoudige richtlijnen voor het schoonmaken en onderhouden van de Breathewell ademband. Het is belangrijk om de ademband regelmatig schoon te maken om optimale hygiëne en duurzaamheid te behouden.

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

CE markering

Zichtbaar

Fabrikant Adres

Schootbruggeweg 14A Doornspijk

Fabrikant Naam

Probreathing

Medisch hulpmiddel

Ja

Richtlijn of Verordening voor Product Certificering

Medical Device Regulation 2017/745 (MDR)

Risicoclassificatie van medisch hulpmiddel

Klasse, (s,m,r)

Taal handleiding

Nederlands

Type anti-snurkproduct

Bandage

Type gezondheidsproduct

Medisch hulpmiddel

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (10) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

EAN

8680853100922

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Antisnurkmiddelen Antisnurkbandages

Merk

Breathewell adem band

Last updated on juni 4, 2024 1:01 am
SKU: 9300000149880931 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De BreatheWell ademband Maat 3 (95-115 cm middenrif omtrek) is speciaal ontworpen voor mensen met een grotere middenrif omtrek en biedt een effectieve oplossing voor het bereiken van een gezonde, moeiteloze ademhaling. Deze ademhalingsband, ook bekend als de Buteyko-riem of Buteyko-band, is ideaal voor zowel rust als sportactiviteiten.

Het dragen van de BreatheWell ademband biedt lichte weerstand en kan helpen bij het verminderen van snurken, slaapapneu, astma, stress, angst en andere ademhalingsgerelateerde aandoeningen. Bovendien ondersteunt de band de Buteyko-ademhalingsmethode voor een holistische benadering van uw ademhalingsgezondheid.

Om de juiste maat te kiezen, meet u zorgvuldig de omtrek van uw middenrif en kiest u op basis daarvan de juiste maat. Dit zorgt voor een optimale pasvorm en functionaliteit van de BreatheWell ademband.

Ervaar nu zelf de voordelen van een gezonde ademhaling en verbeterde sportprestaties met de BreatheWell ademband, maat 3.

Breathewell Adem Band Maat 3 – Buteyko, Ademhalingsondersteuning voor Sport, Comfortabel & Verstelbaar
Breathewell Adem Band Maat 3 – Buteyko, Ademhalingsondersteuning voor Sport, Comfortabel & Verstelbaar

 29,50

Gezond-winkel.nl
Logo