Autan – Multi Insect Dry Spray – 25% Deet – Travel Size – 100 ML

 15,54

Signaalwoord

Waarschuwing

Gevarenaanduiding H-zinnen

H222:Zeer licht ontvlambare aerosol, H229:Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting, H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie, H412:Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen

Voorzorgsmaatregelen

Goed schudden voor gebruik. De spuitbus rechtop houden. Zacht en gelijkmatig verstuiven over de huid gedurende 1 seconde. Voor gebruik op het gezicht: eerst verstuiven op de hand en dan aanbrengen op het gezicht. Niet vaker dan 2 keer per dag gebruiken. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 13 jaar.

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Allergeneninformatie

Geen allergenen.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Opslaan op een koele plaats, niet bevriezen, ook na gebruik niet doorboren of verbranden, Buiten bereik van kinderen bewaren.

CE markering

Niet van toepassing

Dermatologisch getest

Ja

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Fabrikant Adres

Groot Mijdrechtstraat 81, 3641 RV Mijdrecht

Fabrikant Naam

S.C. Johnson

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter afwering van muggen, tropische muggen en teken bij mensen. Dit middel geeft gemiddeld 8 uur bescherming tegen de meest voorkomende muggensoorten in Noord West-Europa (Culex soorten), tegen Aedes-soorten (getest op gelekoortsmuggen en tijgermuggen), tegen Anopheles soorten (getest op malariamuggen) en teken. Factoren zoals temperatuur, luchtvochtigheid en zweten kunnen de werking beïnvloeden. Goed schudden voor gebruik. Hou de spuitbus rechtop, 15-20 cm vanaf de huid en richt de opening op het te sprayen huidoppervlak. Zacht en gelijkmatig verstuiven over de te beschermen huid gedurende ongeveer 1 seconde. Voor gebruik op het gezicht: eerst verstuiven op de hand en aanbrengen op het gezicht. Niet vaker dan 2 maal per dag gebruiken. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 13 jaar. Eventueel gebruik herhalen na het zwemmen, douchen of wanneer de werking vermindert.

Geschikt voor type insect

Muggen, Teken

Ingrediënten

Deet, Butane, Isobutane, Propane, Ethanol, Corn Starch, Water, Isopropyl Myristate, Magnesium Carbonate, Aminomethyl Propanol, 2,6-dimethyl-7-octen-2-ol, 2-t-butylcyclohexyl acetate, butylphenyl methylpropional*, dipropylene glycol, hexyl salicylate*, linalool*, linalyl acetate*, methyldihydrojasmonate, phenethyl alcohol, tricyclo(5.2.1.02,6)dec-4-en-8-yl acetate, Sodium Benzoate.

Inhoud

100 ml

Inhoud per dispenser

100 ml

Kleur

Universeel

Maximale bewaartemperatuur

18 °C

Medisch hulpmiddel

Nee

Met deet

Ja

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Percentage deet

30%

Speciaal voor kinderen

Nee

Substantie

Spray

Taal handleiding

Nederlands

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Toelatingsnummer

NL-0011633-0000

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Type self care medicine

Niet van toepassing

Verpakking breedte

159 mm

Verpakking hoogte

149 mm

Verpakking lengte

102 mm

Verpakkingsgewicht

0.15 kg

Verpakkingsinhoud

Autan Insectenspray Multi Dry Spray 100 ml

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P251:Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden, P273:Voorkom lozing in het milieu, P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden, P102:Buiten het bereik van kinderen houden, P103:Alvorens te gebruiken, het etiket lezen, P211:Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten, P305+P351+P338:BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten: contactlenzen verwijderen, indien mogelijk: blijven spoelen., P337+P313:Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen, P410+P412:Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 ⁰C/122 ⁰F., P501:De inhoud en, verpakking verwerken volgens de plaatselijke, regionale, nationale, internationale voorschriften, P210:Verwijderd houden van warmte, vonken, open vuur, hete oppervlakken. Niet roken

Waarschuwingen

Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting.

EWaste

Nee

EAN

5000204053432

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Insectenbeten Insectenbescherming

Hoeveelheid DEET

30%

Opties

Dermatologisch getest, Met deet

Last updated on mei 30, 2024 12:39 am
SKU: 9300000029518617 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Autan Multi Dry Insectenspray is gemakkelijk te gebruiken en beschermt tot wel 8 uur tegen de meest voorkomende muggensoorten in Noord-West Europa (Culex soorten), tegen Aedes soorten (getest op gele-koortsmuggen en tijgermuggen) en tegen Anopheles soorten (getest op malariamuggen). Daarnaast weet deze spray ook direct teken af na het opbrengen.

• 25% DEET. Biedt tot wel 8 uur bescherming.

• Afwerend tegen verschillende soorten muggen.

• Afwerend tegen teken.

• Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 13 jaar.

Gebruiksaanwijzing: Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter afwering van muggen, tropische muggen en teken bij mensen. Dit middel geeft gemiddeld 8 uur bescherming tegen de meest voorkomende muggensoorten in Noord West-Europa (Culex soorten), tegen Aedes-soorten (getest op gelekoortsmuggen en tijgermuggen), tegen Anopheles soorten (getest op malariamuggen) en teken. Factoren zoals temperatuur, luchtvochtigheid en zweten kunnen de werking beïnvloeden. Goed schudden voor gebruik. Hou de spuitbus rechtop, 15-20 cm vanaf de huid en richt de opening op het te sprayen huidoppervlak. Zacht en gelijkmatig verstuiven over de te beschermen huid gedurende ongeveer 1 seconde. Voor gebruik op het gezicht: eerst verstuiven op de hand en aanbrengen op het gezicht. Niet vaker dan 2 maal per dag gebruiken.

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 13 jaar. Eventueel gebruik herhalen na het zwemmen, douchen of wanneer de werking vermindert.

Merkomschrijving: Voorzorg is de beste bescherming. Autan® biedt deze bescherming tegen insecten. De natuur helpt ons gelukkiger, gezonder en meer ontspannen te worden. Onze producten zijn daarom ontworpen om u elke dag te beschermen tegen insectenbeten en zijn ontwikkeld met 60 jaar ervaring in insectenonderzoek.

Vijf fabels en feiten over DEET. Wat is DEET eigenlijk? Het klinkt zo mysterieus, maar dat is het niet! DEET is gewoon de algemene naam voor N, N -diethyl-m-toluamide.

  1. FABEL: DEET doodt muggen. FEIT: DEET doodt geen muggen, maar schrikt ze af. DEET interfereert met neuronen en receptoren op de antennes en monddelen van de mug die chemicaliën zoals melkzuur en koolstofdioxide detecteren.
  2. FABEL: Hoe hoger het percentage DEET, hoe beter je beschermd bent. FEIT: De hoeveelheid DEET in het afweermiddel bepaalt alleen hoelang de bescherming duurt.
  3. FABEL: DEET is alleen effectief tegen muggen. FEIT: Autan® Multi Dry Spray biedt langdurige bescherming tegen meer dan alleen muggen, zoals teken.
  4. FABEL: Kinderen mogen geen producten met DEET gebruiken. FEIT: Bij een juiste toepassing is DEET geschikt voor kinderen. Lees altijd de instructies op het etiket van het product, en als u het op kinderen aanbrengt, spray dan eerst op uw handen en breng het dan aan op de huid.
  5. FABEL: Het is de geur van DEET die muggen afweert. FEIT: DEET maakt het moeilijk voor muggen om op je te landen en je te bijten. Er zijn verschillende theorieën over hoe DEET-muggen afweert, en de wetenschap blijft zich ontwikkelen over de specifieke werking. Bij een juiste toepassing vormt DEET een dampbarrière op het huidoppervlak die muggen ervan weerhoudt op de huid te landen.
Autan – Multi Insect Dry Spray – 25% Deet – Travel Size – 100 ML
Autan – Multi Insect Dry Spray – 25% Deet – Travel Size – 100 ML

 15,54

Gezond-winkel.nl
Logo