Attitude Hair Dye – Ghosted 20 Volume (6%) Peroxide Haarbleekmiddel – Wit

 9,94

Kleur

Wit, 20 Vol. (6%)

Substantie

Crème

Ingrediënten

Peroxide Activator: Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Ceteareth-25, Sodium Salicylate, Citric Acid, Ammonium Nitrate, Disodium Pyrophosphate Bleach Powder: Sodium Silicate, Potassium Persulfate, Magnesium Carbonate, Ammonium Persulfate, Octyldodecanol, Paraffinum Liquidum, Silica, Cellulose Gum, Carbomer, Urea, EDTA, Parfum, CI 77007, Sodium Lauryl Sulfate

Inhoud

100 ml

Verpakking hoogte

13 cm

Verpakking lengte

5 cm

Verpakking breedte

5 cm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Haarkleur

Blauw, Blond, Bruin, Diep Donker Bruin, Donker Blond, Donkerbruin, Extra Licht Blond, Geel, Grijs, Groen, Kastanjebruin, Licht Blond, Licht Bruin, Midden Blond, Midden Bruin, Oranje, Paars, Platinum, Rood, Roze, Zeer Licht Blond

Haarkleurtechniek

Full coverage

Land van oorsprong

Nederland

Periode na opening

12 maand

Signaalwoord

Waarschuwing

Type haarkleuring

Semi-permanent

Voorzorgsmaatregelen

Dit product bevat ingrediënten die huidirritatie kunnen veroorzaken, voer altijd vooraf een test op een kleine lok haar uit, minimaal 24 uur voor het aanbrengen. Het resultaat van het bleken is afhankelijk van de conditie en de kleur van je natuurlijke haar, een test vooraf zal je ook het eindresultaat laten zien. Gebruik handschoenen bij het aanbrengen van de bleek

Waarschuwingen

Houd het product uit de buurt van ogen, wenkbrauwen en wimpers. Breng het product niet aan op de huid of ander lichaamshaar. Gebruik het product niet bij beschadigingen aan de hoofdhuid of als je eerder een allergische reactie hebt gehad na gebruik van de Attitude GHOSTED haarbleekmiddel kit. Bij contact met de ogen, spoel dan grondig met water en neem contact op met een arts. Bewaar op een koele, droge plaats en gebruik in een goed geventileerde ruimte. Niet inademen of inslikken. Draag altijd beschermende handschoenen en het product alleen aanbrengen op droog haar. Verwarm het haar niet gedurende het proces. Niet gebruiken als je zwanger bent. Sieraden kunnen het bleekstof opnemen en huidirritaties veroorzaken. Er moet een pauze zijn van minimaal twee weken tussen vorige haarbehandelingen en deze behandeling op het haar. Wacht 24 uur tussen behandelingen op hetzelfde gebied. Gooi ongebruikt product weg.

EAN

8720726538572

Categorieën

Persoonlijke verzorging Haarverf & benodigdheden Haar Semi-Permanente haarkleuring

Gewenste haarkleur

Lichtbruin, Middenbruin, Donkerbruin, Diep donkerbruin, Extra lichtblond, Lichtblond, Middenblond, Donkerblond, Rood, Grijs, Overige haarkleuren

Merk

Attitude Hair Dye

Last updated on april 17, 2024 12:17 am
SKU: 9300000141442551 Categorie:
Uw recensie toevoegen

LET OP: Gebruik dit product alleen in combinatie met Attitude Ghosted blondeerpoeder!

• DIY-vriendelijk, professionele kwaliteit.

• Veganistisch, dierproefvrij en lokaal geproduceerd in Nederland.

• Ter voorbereiding voordat je Attitude semi-permanente haarverf aanbrengt.

• Doe van tevoren een test op een klein stukje haar.

• Meest geschikt voor behandeling van licht- tot donkerblond, fijn of droog haar. Probeer bij donkerder haar de Volume 30-activator.

Get Ghosted, and watch your natural shade fade away like a spectre into the night! Onze haarkleuren presteren het beste wanneer ze worden aangebracht op vooraf ontkleurd haar, en Attitude Ghosted Peroxide Activator is precies wat je daarvoor nodig hebt, klaar om te mengen met Attitude Ghosted blondeerpoeder (ook samen verkrijgbaar als kit). Onze Volume 20 is de mildste van onze activators en wordt aanbevolen voor mensen die voor het eerst hun haar verven, en voor mensen met een lichte natuurlijke haarkleur.

Ga je voor platinablond, maar zijn er na het bleken nog steeds gele tinten zichtbaar? Probeer de Attitude Pure Toner wanneer het haar minimaal level 9 (lichtblond) is om de geeltinten te neutraliseren!

Meer weten over het thuis bleken van uw haar? Kom naar de Attitude Bleach Workshop op 3 maart!

Laat ons je resultaat zien met #dyewithattitude en tag @dyewithattitude!

Attitude GHOSTED haar bleekmiddel kit is ontworpen om je haar lichter te maken voordat je Attitude semi-permanente haarkleuren gebruikt. Volg de instructies zorgvuldig, we raden je aan vooraf het product eerst te testen op een kleine lok haar.

WAARSCHUWINGEN

Houd het product uit de buurt van ogen, wenkbrauwen en wimpers. Breng het product niet aan op de huid of ander lichaamshaar. Gebruik het product niet als de hoofdhuid snijwonden of schaafwonden heeft of als je eerder een allergische reactie hebt gehad na gebruik van de Attitude GHOSTED haar bleekmiddel kit. Als het mengsel of het poeder in de ogen komt, spoel dan grondig met water en neem contact op met een arts. Bewaar op een koele, droge plaats en gebruik in een goed geventileerde ruimte. Niet inademen of inslikken. Draag altijd beschermende handschoenen en het product alleen aanbrengen op droog haar. Verwarm het haar niet gedurende het proces. Niet gebruiken als je zwanger bent. Sieraden kunnen het bleekstof opnemen en huidirritaties veroorzaken. Er moet een pauze zijn van minimaal twee weken tussen vorige haarbehandelingen en deze behandeling op het haar. Als je het product voor het eerst gebruikt of twijfelt, schakel dan de hulp in van een assistent om de eerste test en het aanbrengen uit te voeren. Gooi ongebruikt product weg.

Dit product bevat ingrediënten die huidirritatie kunnen veroorzaken, voer altijd vooraf een test op een kleine lok haar uit, minimaal 24 uur voor het aanbrengen. Het resultaat van het bleken is afhankelijk van de conditie en de kleur van je natuurlijke haar, een test vooraf zal je ook het eindresultaat laten zien.

TEST VOORAF

1. Zorg ervoor dat je haar droog en klitvrij is.

2. Draag beschermende handschoenen.

3. Meng ½ theelepel Attitude bleekpoeder met voldoende Attitude peroxide-activator (ongeveer 1 ½ theelepel) om een romig mengsel te maken.

4. Gebruik een kleine lok haar van achter je oor om te testen.

5. Breng het mengsel grondig aan op het haarmonster en zorg ervoor dat de lok de rest van je haar niet raakt.

6. Controleer de lok elke 10 minuten en veeg kleine delen van het mengsel met kleine tussenpozen weg totdat je tevreden bent met de kleur – zie de ‘ontwikkelingstijd’ grafiek hieronder voor een geschatte timing. Als je haar er rood of goud uitziet, breng het mengsel dan opnieuw aan. Als je tevreden bent, noteer je de tijd die je moet gebruiken als richtlijn voor het aanbrengen van het product op het volledige haar.

7. Spoel en was de lok grondig, gooi eventueel overgebleven mengsel weg, en spoel en droog de mengbeker grondig voordat je verder gaat met het aanbrengen.

8. Als je tevreden bent met het resultaat en de huid niet geïrriteerd is, ben je klaar voor de daadwerkelijke toepassing!

VOORBEREIDING

1. Draag beschermende handschoenen.

2. Houd de producten weg van het gezicht, vermijd inademen en leeg het zakje Attitude bleekpoeder in een niet-metalen kom.

3. Voeg de Attitude peroxide-activator toe en roer tot je een glad, romig mengsel hebt.

4. Breng het mengsel onmiddellijk aan, wacht niet lang.

TOEPASSING

1. Zorg ervoor dat je haar droog en klitvrij is (was het haar nooit voorafgaand aan het bleken, de oliën op de hoofdhuid helpen de huid te beschermen).

2. Bescherm de haarlijn en oren met vaseline voorafgaand aan het bleken.

3. Gebruik de borstel en/of handschoenen om het product gelijkmatig aan te brengen en het haar goed te bedekken, werk naar de wortels toe en vermijd de hoofdhuid waar mogelijk.

ONTWIKKELINGSTIJD

Dit is een richtlijn, controleer het haar zodra de minimale inwerktijd is verstreken. De test vooraf geeft een indicatie, maar je moet regelmatig controleren met een vochtig papieren doekje om het mengsel van een kleine lok haar te verwijderen. Controleer elke 5 – 10 minuten om overmatige verwerking te voorkomen, dit kan leiden tot haarbreuk.

Haarkleur ontwikkelingstijd

Licht, medium, donkerblond: 15-30 minuten

Bruin, donkerbruin 30-45 minuten max

SPOELEN

Zodra de gewenste kleur is bereikt, gebruik lauw water en shampoo en spoel grondig. Vermijd contact met de ogen. Föhn indien mogelijk niet, en gebruik geen verwarmende apparaten of styling producten gedurende een paar dagen na het bleken. Attitude semi-permanente haarkleuren hebben een conditionerend effect en kunnen nu worden gebruikt om de kleuren van je dromen te creëren!

Attitude Hair Dye – Ghosted 20 Volume (6%) Peroxide Haarbleekmiddel – Wit
Attitude Hair Dye – Ghosted 20 Volume (6%) Peroxide Haarbleekmiddel – Wit

 9,94

Gezond-winkel.nl
Logo