Aromed Arovest Inclusief Olie – Maat 3 – Etherische Olie

 19,95

Verpakkingsgewicht

0.16 kg

Inhoud

Tot en met 10 ml, 10 tot 15 ml

Verpakking hoogte

133 mm

Verpakking lengte

34 mm

Verpakking breedte

268 mm

Aantal stuks in verpakking

1

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Lokhorstweg 28 3853 SE Ermelo

Bestanddeel

Lavendel, Tea Tree, Dennen, Salie, Tijm

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

info@natureshouse.nl

Inhoud per dispenser

10 ml

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Nature's House

Signaalwoord

Niet van toepassing

Taal handleiding

Nederlands

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

0341 – 495424

Type etherische olie

Etherische olie

EAN

8714139004137

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Etherische olien

Merk

Aromed

Last updated on maart 25, 2024 3:21 pm
SKU: 9200000005148199 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Als ouder maak je je natuurlijk zorgen wanneer je baby of kind verkouden is. Je belangrijkste aandachtspunt is dan, dat je zoontje of dochtertje weer vrijer kan ademhalen door de keel en neus. Door een belemmerde ademhaling kunnen veel baby’s en kinderen immers ’s nachts niet slapen. Ze gaan huilen en worden onrustig. En dit kan het herstel van een ziek kind vertragen.

Al eeuwen is bekend, dat warmte en inhalatie van etherische oliën helpt om de luchtwegen weer vrij te maken. Het AROvest voor baby en kind combineert deze twee behandelmethodes bij verkoudheid op slimme wijze met elkaar. WarmtewerkingHet Arovest is een veilig product dat heel eenvoudig in het gebruik is. Het kan heel gemakkelijk bij je kind om gedaan worden en op de rug vastgemaakt worden met een elastische band met klittenbandsluiting. Het AROvest is vervaardig van geruwd polyester-fleece. Dit vergroot de oppervlakte van de stof, zodat de lichaamswarmte wordt vastgehouden. Daardoor wordt de borststreek aangenaam warm gehouden. Het slijm komt los en kan gemakkelijk opgehoest worden. Dit lucht op en geeft een vrijere ademhaling.

Bovendien wordt hierdoor het herstellingsproces in gang gezet. Vocht veroorzaakt door zweten wordt naar de oppervlakte van het fleece getransporteerd om daar te verdampen. Inhalatie olie voor kinderenNiet alleen verwarmen, maar ook inhaleren is mogelijk met het AROvest. Dat kan met het meegeleverde viltje en AROvest inhalatie olie voor baby en kind. Deze is samengesteld uit raapolie, lijnzaadolie, tijm, tea tree, dennenhars, dennennaald, lavendel en salie. Deze natuurlijke olie is antiseptisch, verzachtend, slijmoplossend en rustgevend. Je druppelt AROvest Inhalatie olie voor baby en kind op het viltje en plaatst deze vervolgens in het speciale membraanzakje van het AROvest. De etherische dampen stijgen door de lichaamswarmte op en laten je kind weer vrij ademen. Het membraanzakje laat uitsluitend lucht door en geen vocht. De olie kan dus niet in direct contact komen met de huid.GebruikMet AROvest en

AROvest inhalatie olie slapen je zieke kinderen vanaf de eerste nacht door en zullen de verkoudheidsklachten binnen 24 tot 48 uur verdwenen zijn. Het AROvest kan zowel overdag als ’s nachts gedragen worden, omdat het comfortabel zit en niet verschuift. Je brengt 4 tot 8 druppels op het viltje aan en plaatst deze in het binnenste membraamzakje van het vest. Vervolgens trekt u het AROvest over de borst aan. Je kunt tot viermaal per dag nieuwe olie op het viltje aanbrengen.

Maat 1: Borstomvang: 45 – 52 cm, ca. 0 – 1 jaar

Maat 2:Borstomvang: 52 – 59 cm, ca. 1 – 6 jaar

Maat 3: Borstomvang: 59 – 68 cm, ca. 6 – 10 jaar

Aromed Arovest Inclusief Olie – Maat 3 – Etherische Olie
Aromed Arovest Inclusief Olie – Maat 3 – Etherische Olie

 19,95

Gezond-winkel.nl
Logo