20 URINE POTJES plaspotjes Urinewegtesten 120 ml – Urine – Medisch – Testen van virus – bacteriën – Infecties – Zwangerschap – Pillendoos – Urine – Bakjes – Steriel – Fles -…

 23,20

Aantal artikelen in verpakking

20 stuk(s)

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Betrouwbaarheid

100 %

CE markering

Zichtbaar

Digitale test

Nee

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

tienda@fisaude.com

Gebruiksaanwijzing

De bussen voor urinemonsters worden gebruikt voor het verzamelen van urine monsters voor verschillende medische doeleinden. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen van urinemonsterbussen in het Nederlands: Medische diagnose: Artsen kunnen urine monsters aanvragen voor verschillende analyses en diagnostische tests. Deze analyses kunnen tests omvatten voor glucose, eiwitten, bloedcellen, bacteriën, kristallen en andere componenten om de gezondheid van de patiënt te beoordelen en mogelijke medische aandoeningen te diagnosticeren, zoals urineweginfecties, nierziekten, diabetes en andere aandoeningen. Monitoring van chronische ziekten: Mensen met chronische ziekten, zoals diabetes of chronische nierziekte, moeten mogelijk regelmatig urine analyses ondergaan als onderdeel van hun medische monitoring en behandeling. Drugstesten: In medische omgevingen, klinische laboratoria of werkplekken waar drugstesten worden uitgevoerd, kunnen urinemonsterbussen worden gebruikt om urine monsters te verzamelen om de aanwezigheid van gecontroleerde stoffen in het lichaam te detecteren. Zwangerschapstesten: Sommige urinemonsterbussen zijn specifiek ontworpen voor zwangerschapstesten thuis. Deze bussen bevatten reactieve strips die de aanwezigheid van het hCG-hormoon in de urine kunnen detecteren, wat wijst op een mogelijke zwangerschap. Het is belangrijk om de instructies te volgen die worden verstrekt door de zorgverlener of de fabrikant van het product bij het verzamelen en manipuleren van urine monsters om nauwkeurige en betrouwbare resultaten te garanderen. Daarnaast is het essentieel om tijdens het verzamelen en opslaan van de monsters de juiste hygiëne te handhaven om besmetting te voorkomen en de integriteit van de analyses te waarborgen.

Medisch hulpmiddel

Ja

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Fisaude

Responsetijd

1 seconde

Taal handleiding

Universeel

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

916 32 77 40

Type afname

Urine

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Type zelftest

Urinewegtest

Verpakking breedte

40 cm

Verpakking hoogte

50 cm

Verpakking lengte

30 cm

Verpakkingsgewicht

2 g

Verpakkingsinhoud

20 URINE POTJES plaspotjes Urinewegtesten 120 ml – Urine – Medisch – Testen van virus – bacteriën – Infecties – Zwangerschap – Pillendoos – Urine – Bakjes – Steriel – Fles – Urine container – Huisarts – Opsturen – Steriel – Ziekenhuis

Wachttijd resultaat

1 minuut

EWaste

Ja

EAN

4250586339889

Categorieën

Gezondheid Thuistesten Urinewegtesten

Merk

Meran

Last updated on april 6, 2024 2:32 am
SKU: 9300000126819997 Categorie:
Uw recensie toevoegen

PRESENTATIE: Aseptisch. Transparante, door hitte gesealde zak, bedrukt volgens EN 980.

De bussen voor urinemonsters worden gebruikt voor het verzamelen van urine monsters voor verschillende medische doeleinden. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen van urinemonsterbussen in het Nederlands:

Medische diagnose: Artsen kunnen urine monsters aanvragen voor verschillende analyses en diagnostische tests. Deze analyses kunnen tests omvatten voor glucose, eiwitten, bloedcellen, bacteriën, kristallen en andere componenten om de gezondheid van de patiënt te beoordelen en mogelijke medische aandoeningen te diagnosticeren, zoals urineweginfecties, nierziekten, diabetes en andere aandoeningen.

Monitoring van chronische ziekten: Mensen met chronische ziekten, zoals diabetes of chronische nierziekte, moeten mogelijk regelmatig urine analyses ondergaan als onderdeel van hun medische monitoring en behandeling.

Drugstesten: In medische omgevingen, klinische laboratoria of werkplekken waar drugstesten worden uitgevoerd, kunnen urinemonsterbussen worden gebruikt om urine monsters te verzamelen om de aanwezigheid van gecontroleerde stoffen in het lichaam te detecteren.

Zwangerschapstesten: Sommige urinemonsterbussen zijn specifiek ontworpen voor zwangerschapstesten thuis. Deze bussen bevatten reactieve strips die de aanwezigheid van het hCG-hormoon in de urine kunnen detecteren, wat wijst op een mogelijke zwangerschap.

Het is belangrijk om de instructies te volgen die worden verstrekt door de zorgverlener of de fabrikant van het product bij het verzamelen en manipuleren van urine monsters om nauwkeurige en betrouwbare resultaten te garanderen. Daarnaast is het essentieel om tijdens het verzamelen en opslaan van de monsters de juiste hygiëne te handhaven om besmetting te voorkomen en de integriteit van de analyses te waarborgen.

Luchtdichte container met kleine inhoud, brede opening en transparante wanden, waterdicht, met een gekleurde schroefdop (4 secties). De sluiting is waterdicht omdat de hoes een binnenrok heeft die tegen de mond van het lichaam drukt. Sluiting met ½ slag.

Zeer goed bestand tegen schokken en scheuren. Vervaardigd in polyolefinen door middel van thermofusie-, extrusie- en vormprocessen, door injectie. Deze processen, die hoge temperaturen bereiken, bereiken een hoge asepsis.

Dit zijn urinebekers van transparant polypropyleen en zijn voorzien van stevige sluitende rode deksels om geen urine / vloerstof te morsen tijdens vervoer naar de huisarts of vervoer.

Deze urinebekers hebben een in de deksel geïntegreerde tuitje waardoor kleine urinemonster door de urine beker ontnomen kunnen worden. Veilige schroefdop om lekkage en morsen te voorkomen, voor veilig transport

Het is altijd handig om ze thuis te hebben.
Inhoud 125 ml
Kleur: beker transparant, deksel rood

20 URINE POTJES plaspotjes Urinewegtesten 120 ml – Urine – Medisch – Testen van virus – bacteriën – Infecties – Zwangerschap – Pillendoos – Urine – Bakjes – Steriel – Fles -…
20 URINE POTJES plaspotjes Urinewegtesten 120 ml – Urine – Medisch – Testen van virus – bacteriën – Infecties – Zwangerschap – Pillendoos – Urine – Bakjes – Steriel – Fles -…

 23,20

Gezond-winkel.nl
Logo